HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

Elindult az új parlamenti "évad", vele együtt a blogom is!

IGEN az Alkotmány módosítására
Pontosabban: ennek nagy részére, mert volt pár elem, aminél félre fordítottam a fejem (pl. a családok kiemeltként kezelése (kíváncsi vagyok, hogy a gyakorlatban ez mit fog jelenteni...) és a fogantatásra (e szerint tilos lesz az abortusz?). Ja, és jót "mosolyogtam" azon, hogy bizalmatlansági indítvány esetén nem kell új miniszterelnököt választani...

IGEN a magánnyugdíj pénztárak ellenőrzésre
Bár a "puha" kényszerű alapintézkedéssel (azaz a magánynyugdíj vagyon állami kasszába terelése) még most sem értek egyet, viszont a szigorított ellenőrzésre már korábban szükség lett volna. Ha találnak valami turpisságot, akkor joggal büntetik őket. Ha viszont semmit, akkor is kell a szigorítás.
Kapcsolódó megjegyzés: az egész magán-állami választás akkor üthet vissza igazán, ha az elkövetkező években a magán pénztárak jelentős hozzam növekedést érnek el...

NEM a monetáris tanács módosításaira
A törvényjavaslat egyértelmű célja a Magyar Nemzeti Bank függetlenségének csorbítása, és a kormány nagyobb beleszólása. És ez bizony nem feltétlenül jelenthet jót - különösen, ha a négy megválasztott képviselő inkább politikai, mint szakmai szempontok szerint dönt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr102662983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása