HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

Az ünnepnapok kapcsán jutott eszembe a pályázati határidők körüli vita. Tudni kell, hogy ezeket a kiíró szervezetnél fejben naptárra bökés alapján választják ki, ami akár hétvégére is eshet. Ilyenkor a pályázatíró nem tehet mást, ha szombaton vagy vasárnap kell elkészülnie és/vagy leadni valamit, akkor az úgy is van.

Pedig annak ellenőrzése, hogy az ütemtervben megadott határidő milyen napra esik, egy percbe telik, és elég hozzá egy kártya méretű naptár is. Ezért én törvénybe iktatnám, hogy ezek a határidők csakis hétköznap és munkanapra eshetnek (erre az ünnepnapok miatt átrendezett hétvégék okán van szükség).
Esetleg még szigoríthatjuk is a dolgot, hogy ha valaki egy hasra ütés szerű határidő meghatározását követően elmulasztja ennek az ellenőrzését, akkor az akár az állásával játszik. Ha nem kívánják megnevezni a konkrét felelőst, akkor meg kollektíven bűnhődik a társaság - elvégre rengeteg friss diplomás értelmiségi van még munkanélküli, nem?

Már röviden ennyit, holnap egy büntetőjogi témával fogok foglalkozni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr562233846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása