HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

IGEN a sporttörvény "biztonsági" módosítására
A módosítást benyújtó képviselőnek teljesen igaza van abban, hogy alkalmanként előfordulhatnak olyan esetek, amikor egy szervezet a saját érdekeltségébe tartozó látvány csapatsportja által próbál adót kikerülni.

 

 

IGEN az olimpiai járadék adómentességére
Lehet, hogy sokan fújonganak erre, hogy "miégis miért kapják ezt", node tessék szépen olimpiai érmet szerezni valamiben is: meglássuk, hogy nem olyan egyszerű!

 

 

NEM a sportosztályok eltörlésére
Bár valahol érthető, hogy a legfölső két osztály támogathatósága miatt sok csapat, főleg a III. osztályú fociban kiesik e körből, de valahol érthető a megszorítás: ha minden "látványos" csapatot támogatnának, akkor az jelentősen megnövelné a költségvetési kiadásokat.
Ez egyben motiváló is lehet az alsóbb osztályban játszóknak a felsőbb osztályokba kerüléshez!

IGEN az öttusa és a kajak-kenu bevételére
Noha a fenti sportok érzésem szerint nem tartoznak a látvány csapatsportok közé, viszont hazánban igen erős hagyománnyal és eredménnyel rendelkezik, így megérdemelnék ezek is a kiemelt figyelmet. Sőt, ezeket külön passzusba tenném, és kiegészíteném az úszással is (esetleg az öttusa helyére...).

 

IGEN a Nemzeti Földalap erdőkre vonatkozó módosítására
Az erdők, valamint a bennük található halak és vadak mind az állam "tulajdonát" képezik. Ezért teljesen érthető, hogy ha a külföldieknek nem lehet földet vásárolni, akkor az az erdőkre külön érvényes legyen.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr52172526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása