HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

NEM az Alkotmánybírák létdzámának megemelésére (T/3199 és T/3200)
Elhiszem, hogy az alkotmánymódosítás miatt várhatóan megnövekszik idén a kérelmek száma, de ez szerintem még nem indokolja a bíróság létsuzámának emelését.

 


IGEN a gyöngyöspatai vizsgálóbizottságra (H/3075)
Bár szerintem az eseménynek nagyobb volt a füstje, mint a lángja, de szerintem mindenképpen érdemes kivizsgálni ennek pontos hátterét.

 

 

NEM egyes motorok regisztrációs adójának eltörlésére (T/2139)
A javaslat önmagában kedves, de kétlem, hogy ezzel megnövekedne az ilyen járművek használata s megoldaná a városi közlekedést (bár az olaszoknál nagy hagyománya van ennek...). B verzióként egyetértek vele, viszont a köbcentit levinném 125-ről 50-re.

 
NEM a bunyevác kisebbségre (T/2171)
Mivel a bunyevácok lényegében a horvátok egyik népcsoportja, ezért szerintem fölösleges megkülönböztetni őket. persze valószínűleg a bunyevácok ezzel nem így vannak...

 

 

IGEN a Hollóházi Porcelán állami részesedésére (T/1836-0003 és T/1836-0002)
A múltkor említett herendi porcelánhoz hasonlóan a hollókői is hasonló (azaz: majdnem akkora) elismertségnek örvendő, hagyományos hungarikum. Emiatt az állami részesedést teljesen jogosnak tartom benne (feltéve ha a jalanlegi tulajdonosok is úgy akarják).


IGEN az ÖÁEA ÁSZ ellenörzésére (T/2940-0004)
Az Összefogás az Államadósság Ellen Alap a magyar költségvetés egy új, igen fontos, és presztizsszempontból mindenképpen hangsúlyos eleme. Emaitt érdemlegesnek tartom ezen alap fokozott ellenörzését, avagy az oda eljuttatott összegek az utolsó fillérig/centig az államadósság törlesztésére megy-e. (Ennek elutasítása viszont szemöldökráncolásra késztet engem.)


NEM a gyermekorvos által kiadott születési igazolásra (T/2942-0004)
Félreértés ne essék, ezzel a lépéssel messze nem a gyermakorovosok szintjét akarom lebecsülni. De szerintem az átláthatóság miatt sokkal jobb, ha ez a "privilégium" a szülészeknél marad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr562923497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása