HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

IGEN a nem jogerős társadalmi erőszakszervezetek ellen (T/2990)
A törvényt kimondatlanul is a gyöngyöspatai események hozatták létre, ezért nem meglepő a gyors tárgyalása, illetve elfogadása. Magával a törvénnyel teljesen egyetértek - feltéve ha ez igaz akkor is, ha egy kisebbség kezdi el a többséget (hasonló vagy más eszközökkel) terrorizálni...

 

NEM a szexuális torzulások gyógyszeres kezelésére (T/1789)
Egyrészt dicsérendő, hogy a képviselők szigorítani akarják a pedofilok által elkövetett bűncselekményeket, de ez a gyógyszeres kezelés nekem furának tűnik. Más dolognál még csak-csak, de hogy rendszeres tablettázással, orvosi segítség nélkül normalizálódjon a szexuális vágy, azt nehezem hiszen. (Avagy mondják meg, hogy milyen gyüógyszerekkel érhető el, hogy a pedo ne a 8, hanem a 18 éves lányokra bukjon...)

NEM a múzeális fegyverek tartási engedélyére (T/2486-0002)
Önmagában véve oké, hogy csak olyan lőfegyvereket (illetve replikákat) lehessen tartani, amik nem veszélyesek. De kérdem én: ez nem ütközik véletlenül az új Alkotmány "önvédelemre szabad fegyvertartás" elemével?
De szvsz az eredeti szöveg jobban megragadja a lényeget...
 

IGEN a Btk. polgárőri harmonizációjára (MSZP verzió) (T/2990-0003)
Ha már létrehoztak egy olyan törvénymódosítást, akkor nem árt a polgárőri jogokat is ehhez igazítani.

 

 

IGEN a Btk. polgárőri harmonizációjára (FIDESZ verzió) (T/3012)
Végül is ez is egy megoldás...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr532875494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása