HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

IGEN az NKA módosítására a társasházakra kiterjesztve (T/1900)
A javaslat ésszerű és jogos, így a régen épült társasházak is pályázhatnak az összegre. (Hogy ez most konkrétan hányat fog érinteni, az más kérdés, de a lehetőség legyen biztosítva.)

 

 

IGEN a kereskedelmi-beszállítói szigorításra (T/2040)
A törvényjavaslat fő vonzereje a kereskedelmi láncokkal szembeni fokozott szigor, hogy korlátozzák fölényes alkupozícióikat a beszállítókkal szemben. Rájuk is fér - kérdés csak az, hogy ebből a vásárlókra mi fog lecsípódni.


 


NEM a Magyar Távirati Iroda kikerülésére az ÁSZ ellenőrzés alól (T/2002)
Ez a törvényjavaslat ékes példája a nem kelleően megindokolt intézkedésnek. Márpedig én itt csúnya dolgokat szimatolok a levegőben!

 

 

IGEN a sztrájkjog kiegészítésére (T/2036)
Az utóbbi évek MÁV és BKV sztrájkjai bizony szükségessé tették a még elegséges szolgáltatás fogalmának bevezetését, hogy azért ne álljon le teljesen az élet. Kérdés az, hogy a gyakorlatban ez hogy fog működni, illetve az érintett cégek dolgozói szervezetei hogy fog erre reagálni.

 


NEM a kéztisztviselői jogállás általános módosítására (T/1494/4)
Az indoklás nélküli felmondás eltörlése még oké lenne, de a köztisztviselői illetmény még további emelését azért ne ilyen áron akarjuk elintézni!

 


IGEN a köz szolgálatára (T/1494/2)
A képviselő úr nem is foglalhatta volna össze ennél tömörebben és lényegretörőbben a javaslatot - én teljes mértékben támogatom!

 

 


IGEN a magánnyugdíjpénztári nyilatkozat ellenzéki módosításaira (T/1891/1 és T/1891/2)
Bár magával a nyilatkozattal egyetértek, ugyanakkor ezek nagyon hasznos kiegészítések. A Jobbik helyesen rávilágít, hogy ez ebben a formában pusztán üres célkitűzés, ígéret, de nem törvény, míg az MSZP egy hibrid 2,5 pilléres rendszerben gondolkodik, ahol lehet állímilag és magánszektor nyugdíja mellett voksolni, utóbbi esetben ennek hátulütője nélkül.

 
IGEN a paralimpiai sportok kibővített támogatására (T/1923/5)
Ha valamely sportolók megérdemlik a támogatást, azok a testi és szellemi fogyatékossággal élő, a normálisokhoz viszonyatva  hátránnyal induló emberek. Így a kiegészítés teljesen jogos és morálisan is helyes.

 

(folyt. köv.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr562531088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása