HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

Párt még nem kapott annyi támadást, mint az elmúlt időszak alatt az Szabad Demokraták Szövetsége. Az egykor nagy hatalmú rendszerváltó párt előbb összetömörült, de stabilan tartott egy szintet, míg az utolsó 4 éveben sok olyan dolgot művelt, ami a közvélemény ellen hangolta.

Kezdjük mondjuk a megélhetési lopás bevezetésével (20 000 Ft alatt nem a bíróság, hanem a jegyző "bűntetett") és a piac szegmenseinek erőteljes liberalizációjával. Mindezek mellett a kultúrát is erősen befolyása alatt tartotta, aminek sok hazafias érzelmű embernek nem tetszett, amire a pedofil botrányok csak rátettek egy lapáttal.
Így nem csoda, hogy a szép lassú asszimilálódással az idei választáson szinte eltűntek. Noha a párt, mint olyan létezik még, viszont az MDF-fel ellentétben nem sikerült elérnie még csak a támogatáshoz szükséges küszöböt sem.

Persze nem akarom temetni az SZDSZ-t, de hogy vissza fognak-e valaha jönni, az jelen állapotban erősen kérdőjeles. Vagy ha mégis, az nem kevés munkával fog részükről járni...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr52522233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása