HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

IGEN a mezőgazdasági törvénymódosításokra (T/1666)
A legtöbb modosítás a pénzügyi kifizetéseket érinti, e tekintetben tényleg sokkal ésszerűbb és egyszerűbb lett a törvény.

 

 

IGEN az egészségügyi módosításokra (T/1668)
A javaslat sok pontja az egészségügy gatyába rázására irányul, emiatt támogatom is. Egy ponton nem értek egyet: a patikaliberalizáció visszavonásával. Bár emlékszem még a korábbi nagy felhördülésekre, és a "világvége jő" kampányokra, a végeredmény nem lett rossz. Igaz, a korábbi patikatulajdonosok lehet másképp gondolnak erre...

NEM a naptári nap visszaállítására munkanap helyett (T/1674)
Elismerem, hogy így egyszerűbb a számítás, nem zavarnak bele az ünnepek sem, sőt, még az informatikai átállás problémákkal is egyetértek, viszont ezzel visszatérnek a kaotikus állípotok is. Pl. ha valaki kedden kapott egy 5 napos határidőt, akkor a hivatali nyitvatartások miatt péntekig el kell intézze a dolgot, holott a papíron vasárnap szerepel, három munkanapnál viszont tudja a határidőt (az az is). Nem beszélve a több hónapig nyitva tartó pályázatok határidejéről sem, különös tekintettel a hiánypótlásra.

IGEN a szigorúbb adatkezelésre (T/1672)
Az állami vagyon és a birtokában lévő adatok igen fontosak az állam működéséhez, egyben illetéktelen kezekbe kerülve nagy kárt okozhatnak (már "zaklató" jellegű marketing levelekkel is...).

 

 

NEM az újabb alkotmánymódosításra (T/1445/18)
Uraim, hagyják már békén az Alkotmány és az Alkotmánybíróság jogkörének buzerálását!

 

 

 

IGEN az Alkotmány LMP-s módosításira (T/1445/9, T/1445/10 és T/1445/16)
A képviselő úr jól rámutatott az alkotmány ez irányú hiányosságaira, emiatt teljesen jogosnak érzem ezen kiegészítéseket.

 

 

IGEN az élettársnál az egy éves korlát eltörlésére (T/1320/52)
Mivel ma már nincs sok különbség a kettő között, ezért teljesen jogos ennek az egy év korlátnak az eltörlése.

 

 

NEM a családon keresztüli tartózkodási jogszerzés eltörlésére (T/1320/9)
Egyetértek az indoklással, hogy ez egy nehezen bizonyítható procedúra, ugyanakkor sojnos hallani lehetett ilyen rémtörténetekről. Ezért nem árt az óvatosság!

 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr672453593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása