HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

A Medgyesi kormány egyik sokat vitatott intézkedése a közalkalmazottak bérének jelentő‘s emelése volt. (Természetesen a nagy visszhang a nem Állami szektorban dolgozók felől érkezett, például újságírók...) Bár nincsenek pontos információim, de szerintem akkoriban ez egy igen bölcs lépés volt, mivel egyrészt a "ranglétra" alján elhelyezkedők (hogy mást ne mondjak: általános iskolai tanítók) többet kerestek, másfelől a fizetésben is próbálták visszaállítani a közalkalmazottak tekintélyét. A mérleg negatív oldalán viszont ott állt a jelentősen megnövekedett munkaköltség...

Ha van terület, amire én nem tudok hozzászólni, akkor az ez, mivel nem látom az állam bevételi oldalát, ezért nem tudom, hogy miből‘l, mennyiből gazdálkodhatnék. Ezért így látatlanban azt mondom, hogy meghagynám a jelenlegi szinten, esetleg a fizetési rangsor alján elhelyezkedőkén emelnék egy keveset (maximum +5 %), de pontos számadatokat csak akkor közölnék, ha látnám a jelenlegi struktúrát. Ellenben a jelenlegi kormány által bevezetett havi 2 milliós plafon nagyon jó döntés, én is megtartanám.

Mára ennyit, holnap 9: 30-kor a szocpol kérdésével foglalkozom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr82227332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása