HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

IGEN a Nemzeti Összetartozás melletti tanúságtételről
Bár jómagam nem követelem habzó szájjal a történelmi Magyarország visszaállítását, a trianonról történt megemlékezést helyesnek tartom, noha nem hinném, hogy egyhamar részt veszek ilyen ünnepségen. A mérleget igazából egy kis mondat az asszimiláció elutasításáról billentette az igen felé - remélem azért a javaslattevő Önmagára nézve is kötelezőnek tekinti, azaz ő sem akar majd más népeket és etnikumokat beolvasztani a magyarságba...

IGEN a Nemzeti Együttműködés Rendszerére
Még ha a javaslatot tartalmazó dokumentum inkább levegőbe beszélésnek tűnik, mint konkrét céltudatos valaminek...

 

 

 NEM a családi pótlék módosítására
Bár a szigorított tankötelezettség (50 igazolatlan hiányzást követően a csp. természetben kapódik meg) résszel maximálisan egyetértek, de a családi pótlék ilyesfajta szétosztásával nem értek egyet. Oka: ismételten beindul  gyerekgyártás, aminek a nevelésük látja majd kárát.
 

IGEN a szavazást módosító javaslatra
Hát igen, ha a létszám csökken, akkor ilyen vegyes rendszer esetében a szabályoknak is módosulniuk kell.

 

 

 

IGEN a jogosítvány általános iskolai végzettséghez kötéséhez
... még ha önmagában nem tartom túl eredményesnek, mivel egy középiskolás vagy egyetemista sofőr is lehet nyolc osztállyal olyan felelőtlen, mint ha ezek nem lettek volna meg. De ne legyen igazam, s a rendelet következtében statisztikailag csökkenjenek a gyors hajtások és a belesetek.
 

IGEN a Nemzeti Összetartozás módosító javaslatára
Az MSZP által adott preambulum sokkal jobban tetszik nekem, mivel sokkal európaibb és (ami fontosabb!)békésebb hangnemet üt meg.

 

 

 

NEM a Nemzeti Összetartozás Napjára
Rendben, hogy ilyet is kezdeményeznek, de könyörgöm: uniós tagállamként ne konkuráljunk az Európa Nappal!

 

 

IGEN az önkormányzati választásokon a 2000-es korlát eltörlésére
A kezdeményezés jó, hiszen nem feltétlenül jó (bár első ránézésre mindenképpen hatékonyabb), ha helyi szinten is az országos szervetek képviselik magukat.


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr402045580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása