HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

IGEN a víztározók szabályozására (T/2451)
Az elmúlt évek árvizeinek keserű tapasztalatai sajnos rávilágítottak az ebbéli szabályozások hiányosságaira. Ezért ez a törvénymódosítás különösen üdvözlendő, különösen a szabályozások, a korlátozások meg a felelősség kérdésében.

 

 
IGEN a nemdohányzók védelmére (T/2489)
A törvény előre láthatóan még sok vitát fog szülni, ám részemről - mint nem dohányzó ember - teljes támogatást kap. Különösen, hogy nem egy buliban voltam már, ahol fulákoltam a füsttől.
Ugyanakkor megértem a Jobbik ellenérzését is, mivel ők ismerik legjobban a magyar sajátosságokat, és a lakosság várható reakcióját (nem beszélve arról, hogy a kocsmákban ők a legnépszerűbbek, és ez a fenti rendelet bizony a "törzsközönség" ellen is irányul), de remélem idővel belátják ennek az egészségügyi pozitívumait is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr812714471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása