HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

IGEN az új médiatörvényre
Szerintem az a korral haladó eszme, ha valaki a 2010-ben egy külön médiatörvényben szabályozza a médiát, és nem 4-5 helyen van rá hivatkozás. Persze némi pontosítás és finomítás nem ártana (pl. nem tudom, hogy a "gyógyászati eljárást népszerűsítő, ismertető
reklám" alatt pontosan mit értenek - nem lehet többé Cosmodisket reklámozni negyed órában?).

 
NEM a főtisztségviselők tiszteletdíjának módosítására
Oké, hogy ez állami szinten aprópénz, (meg hogy ezzel kívánják kompenzálni Dr. Sólyom Lászlót meg Dr. Paczolay Pétert azért, mert lényegében kitúrták a tisztségéből) de azért ez a jelképes összeg is a kiadásokat növeli - amire most pont nem lenne szüksége sem az országnak, sem a kormánynak. (Erről valószínűleg én is így vallanék, ha én lennék a leváltott köztársasági elnök.)

 

NEM a Lex Bork... bocsánat, a leszerelt rendvédelmiek politikai távoltartására
Bár elsőre, elméleti síkon jónak tűnhet, ha egy rendvédelmi szervezetből leszerelve nem kezd el valaki rögtön politizálni, viszont a törvény érezhetően politikai célokat szolgál: a Jobbik gyengítése az őszi önkormányzati választásokon.
Akiknek egyébként nem kell tartaniuk, mivel oké, ha az eredeti jelölt nem indulhat - viszont kerít valakit, aki nem esik a fenti törvény hatálya alá, és csak mint jobb(ik) kéz mutatkozik mellette.
Amúgy más időben lehet, hogy igennel szavaztam volna rá...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr942162022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása