HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

IGEN az állami nyugdíjrendszerbe átlépők biztosításáaira (P/1891)
Bár ez csak egy politikai nyilatkozat, viszont a benne foglaltakkal teljesen egyetértek. Nincs is a dolog ezen részével gond, ha a magánnyugdíjpénztárakban maradókat nem szívatnák meg ennyire...

 

IGEN a bányászati és energetikai módosításokra (T/1935)
A javaslat két pontot tartalmaz, amiből az elsőben, azaz a fokozottabb bányászati hulladék (pl. vötösiszap) ellenőrzése teljesen érthető és elfogadható. A második jó pont a különadó miatti áremelkedés tiltása, azaz a termelők nem háríthatják át a fogyasztókra. Kérdés viszont, hogy ezt hogyan lehet bizonyítani, mert e szektrot sújtó 1 %-os különadó következtében 1 %-kal emelkedő árak nem okoznának túl sok problémát (v.ö. 1000 Ft-onként 10 Ft-tal emelkedik a számladíj, de 20 000 Ft-os számlánál is csak 200-al kell fizetni többet).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr902516432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása