HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

NEM az önkormányzati választások idejének csökkentésére
Bár első körben jól hangozhat egy rövidebb kampányidőszak (nem kell annyit foglalkozni a politikával, plusz - amit a törvénytervezetben - a kampányköltségre is jótékonyan hathat), viszont itt pont ellenzem, mivel a kis helyi szervezeteknek kevesebb idejük van, hogy felvegyék a versenyt az országos pártokkal.
A másik meg a kampánycsend egy napra redukálása - az, hogy kőbe vésve meghatározzák a végét, a tavaszi események tükrében érthető, de könyörgöm: adjanak az embereknek egy lélegzetvételnyi napot!

IGEN a közoktatási törvény módosítására
Az indoklás jól leírja a lényegét, vagyis az új szabályozás figyelembe veszi az önkormányzatok méretét, és tényleg csak akkor lehet közoktatási intézményt megszüntetni, ha a magasabb célra, azaz a gyerekek nevelésére alternatívát biztosítanak.

 

NEM az alpolgármestereket érintő törvényre
Bár elsőre jól hangozhat a megfogalmazott bizalom meg hasonlók, viszont én itt az ún. "FIDESZ holdudvar" hatalmának megnövekedésétől tartok a helyi szintű önkormányzatokban. A nem képviselő testületi alpolgármesterek ilyetén korlátozásával viszont egyetértek.

 

IGEN a kisebbségi önkormányzatok csökkentésére
Arányosítás: ha már a rendes önkormányzatok létszámát  csökkentik, akkor a a kisebbségekét is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr172064193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása