HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

IGEN a devizahiteleseket megsegítő törvényekre (T/4144 és T/4145)
Noha továbbra is azt vallom, hogy az emberek maguk vállalták be, pontosabban nem mérték fel a lehetséges kockázatokat, amikor forint alapú helyett devizahitelt vettek fel, de ez a javaslat egy lehetséges mentőövet kínál nekik. igaz, hogy ezzel a bankok nem éppen járnak jól, de hát most nekik jött el a leszálló ágazat...

IGEN az uzsorások elleni bűncselekmények szigorítására (T/4128)
Az uzsoráskodás sajnos nagyon elharapózott az utóbbi időben, és jó is, hogy törvényi keretek között gátat szabnak az ilyennel üzérkedő szemétládáknak. (Persze valahol az is hülye, aki uzsorakamatot vesz fel, én mondjuk még a legszorultabb helyzetbe se mennék egy ilyen szemétládához.) A törvény egyetlen kérdéses pontja az elején a "különösen aránytalan méretű ellenszolgáltatás" gumiszabály-szerű része, avagy nincs a határ meghúzva.

NEM a közbeszerzési értékhatár megemelésére (T/3998)
Noha az indoklásban lévő rész még elfogadható is lenne, de az ilyesfajta majd kétszeres emelésénél sokkal több problémát okoz (értsd: holdudvar növekedés), mint előnnyel járna. És ebbe nem csak az árvíz sújtotta részek, hanem az egész ország beletartozik, ami csak további teret enged a korrupció növekedésére.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr353240220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása