HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

Véget ért a választási időszak, így most (jobb esetben) 3,5-4 évig nyugi van az országos választások tekintetében. Az Országgyűlés is megkezdte a munkáját, amibe önjelölt képviselőként én is bekapcsolódom. Egy apró változásról még beszámolok: a jövőben a javaslatok mellé a számot is odaírom az egyértelmű visszakereshetőség céljából.

IGEN a megújuló energiaforrások közlekedési célú felhasználására (T/1243)
Környezettudatos ember lévén helyesnek tartom ennek elfogadását, bár én kiegészíteném még néhány dologgal, pl. kötelezném az összes üzemanyagtöltő állomást, hogy 2015 után kötelező lesz alternatív üzemanyagokat is árulniuk. (Mondjuk a 2020 után a járművek 10 %-a dolgot én kevésnek tartom, de az autó lecserélésével vagy átalakításával járó anyagi vonzatok miatt elfogadom a döntést.)

NEM az alkotmánymódosításra (T/1247)
Bár a módosítás tartalmaz megfontolandó, helyes döntéseket (pl. a törvény nyomtatásbeli megjelenéséért ne a köztársasági elnök legyen a felelős), igazából inkább hatalommegszilárdító intézkedéseket látok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr492345091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása