HTML

Ha én képviselő lennék...

...a Parlamentben így szavaznék. Házszabály

Friss topikok

Linkblog

IGEN a népaszavazás módosítására
Ha ezzel tényleg az a cél, hogy a statisztikai számítást megkönnyítsék, akkor miért ne (persze ehhez látnom kéne, hogy miről módosítanának).

 

 

IGEN a digitális átállás Bizottsági szigorításáról
A törvény sok jó pontot alkalmaz, és valahol érthető, hogy ennél az egész országot érintő kérdésnél a Bizottságot inkább a saját felügyeletébe akarja tudni  - ugyanakkor a szakértői tanácsban az érdekelteket TELJES kizárása nem biztos, hogy jó ötlet.

 

IGEN a többi közszolgálati dolgozókat ért sérlemek szigorítására
A módosító javaslat helyesen terjeszti ki a szabályt, mivel bár a pedagógusok elleni erőszakos cselekedetek kaptak nagy média-nyilvánosságot, a törvény kiterjesztése a többi közszolgálati dolgozót is érintett ilyesfajta sérelem, elsősorban az egészségügyieket.

IGEN a kerületi önkormányzatok művészeti önállósodására
Még ha csak ilyen "apró" kérdésről is van szó, mint a műalkotások elhelyezése/eltávolítása. Mert bár Budapest egy város, viszont (magyar mértékben) igen nagy, és az egyes kerületek tényleg önálló városnak tűnnek - ilyen kérdésben pedig jó, ha az önkormányzatok önállóan döntenek, akik jobban ismerik az adott részt, mint a Fővárosi Közgyűlés. (Bár kétségtelen, hogy ez akár vissza is üthet...)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kepviselo.blog.hu/api/trackback/id/tr1002048420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása